Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Binnenkant rolluik schoonmaken

Het regelmatig laten schoonmaken van de binnenkant van uw rolluiken is essentieel voor een zo lang mogelijke levensduur van uw rolluiken. Weersinvloeden zorgen ervoor dat de rolluiken vies worden: zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. U kunt zelf aan de slag met uw rolluiken schoonmaken, maar met name het schoonmaken van de binnenkant van de rolluiken is een lastig karwei. U doet er daarom verstandig aan om voor deze klus een professional in te schakelen. Eentje die perfect in staat is om op de juiste manier de binnenkant van uw rolluiken schoon te maken. Zoals Kerkhof Rolluik Reiniging uit Mierlo. schadelijk voor uw gezondheid en daarom is het noodzakelijk om schimmels te laten verwijderen. Hoe u dat doet? Door periodiek de binnenkant van de rolluiken te laten reinigen.
Het schoonmaken van de binnenkant van uw rolluiken is een lastige klus. De kap moet dan namelijk van het rolluik worden gehaald. Vervolgens kunnen we de lamellen stuk voor stuk reinigen. Uiteraard een vrij arbeidsintensief proces, maar wel een dankbaar karwei. Bij Kerkhof Rolluik Reiniging wordt geen gebruik gemaakt van allerhande apparaten die vanuit de grond bedient worden ( denk hierbij aan een osmose-apparaat ) of andere high-tech apparatuur. Door het werken met ladders, handborstels en speciale sponzen, wordt er geen schimmel overgeslagen. Hierdoor kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.
Meer weten over de mogelijkheden van rolluik reiniging door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van de binnenkant van rolluiken reinigen te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Werkwijze

Het schoonmaken van de binnenkant is een lastige klus. Om de binnenkant van het rolluik optimaal en zorgvuldig te reinigen, dient de kap van het rolluik verwijderd te worden. Vervolgens moet het rolluik steeds een klein stukje zakken om de lamellen stuk voor stuk te reinigen. Dit is een zeer intensief proces, maar wel een dankbaar karwei. Met een perfect eindresultaat! Het grote voordeel bij ons is dat u bij deze werkzaamheden weinig hinder ondervindt van onze aanwezigheid. We maken bij Kerkhof Rolluik Reiniging geen gebruik van allerhande apparaten die vanuit de grond bediend worden (zoals een osmose-apparaat) of van andere hightech apparatuur. We werken gewoon met ladders, handborstels en speciale sponzen zodat er echt geen spatje vuil wordt overgeslagen. Op die manier garanderen wij altijd een optimaal resultaat.
Tijdens het schoonmaken van de rolluiken, wordt ook de binnenkant van de geleiders gereinigd. Hierdoor blijft een rolluik optimaal functioneren en zullen er minder snel slijtages zijn aan de rolluik.

Laat de binnenkant van uw rolluiken schoonmaken en u profiteert van:

Meer weten over de mogelijkheden van de binnenkant van rolluiken schoon laten maken door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van de binnenkant van rolluiken schoonmaken te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's