Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Rolluiken schoonmaken

Als u wilt dat uw inbouwrolluiken lang meegaan, doet u er verstandig aan om deze regelmatig te laten reinigen. U kunt zelf uw inbouwrolluiken reinigen, maar voor de meeste mensen is zoiets een lastig karwei. Schakel daarom voor dit soort klussen een professional in. Een echte vakman die perfect in staat is om op de juiste manier uw inbouwrolluiken te reinigen. Zoals Kerkhof Rolluik Reiniging uit Mierlo.

De voordelen van inbouwrolluiken reinigen
Rolluiken zorgen onder andere voor isolatie, verduistering, bescherming en zonwering. Weersinvloeden maken uw inbouwrolluiken vies: zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De meeste inbouwrolluiken worden vaak vochtig opgedraaid en dat zorgt ervoor dat er in de kap van het rolluik een klimaat ontstaat van zwarte schimmels. Die schimmels slaan op den duur over op de lamellen van uw rolluik en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Speciale werkwijze bij inbouwrolluiken schoonmaken
De moeilijkheid bij inbouwrolluiken reinigen zit hem vooral in het schoonmaken van de bak. Dat moet gebeuren want anders blijven de schimmels zich daar manifesteren. En aangezien er bij een volledig uitgerold rolluik nog altijd drie of vier lamellen zich in de kap bevinden, zullen die zonder reiniging van de kap keer op keer aangetast worden. Wij zorgen er daarom voor dat we de gehele kap losmaken zodat we het daadwerkelijke probleem kunnen aanpakken. En u geen last meer heeft van schimmels in uw inbouwrolluiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rolluikreiniging door Kerkhof Rolluik Reiniging? Of wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's