Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Rolluik reparaties

Elk rolluik bestaat uit allerlei bewegende onderdelen die natuurlijk onderhevig zijn aan slijtage. Als gevolg van het verloop van de tijd, intensief gebruik en ook weersinvloeden kan een rolluik uiteindelijk kapot gaan. Bij Kerkhof Rolluik Reiniging kunt u daarom ook prima terecht voor rolluik reparaties. U moet dan denken aan specifieke werkzaamheden die wij op dat gebied voor u kunnen verrichten zoals het vervangen van de:

  • optrekbanden;
  • bandopwinders;
  • ophangveren;
  • en de motoren.

Rolluik repareren: het vervangen van de motoren
Bij het vervangen van de motoren van een rolluik plaatsen wij in principe altijd een Somfy-motor terug. Somfy-motoren behoren nu eenmaal tot de beste motoren die er op dit gebied te krijgen zijn. De afstandsbedieningen van Somfy zijn leverbaar met een 1-kanaalsfrequentie of met een 4-kanaalsfrequentie. Dat zorgt ervoor dat u met 1 afstandsbediening meerdere rolluiken kunt bedienen. De rolluiken moeten dan natuurlijk wel allemaal van het merk Somfy zijn.

Rolluik reparatie: van handbediend naar elektrisch
Heeft u op dit moment nog een rolluik dat met de hand bediend moet worden? En wilt u dat laten vervangen voor een rolluik dat elektrisch te bedienen is? Dat vormt voor Kerkhof Rolluik Reiniging geen enkel probleem. Wij geven u altijd een passend advies over de mogelijkheden van het ombouwen van uw rolluiken.

Prijsvoordeel bij schoonmaken en repareren van uw rolluiken
Laat u uw rolluiken ook door ons schoonmaken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het voordeel van het combineren van het repareren en reinigen van uw rolluiken.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's