Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Rolluiken schoonmaken

Het regelmatig laten schoonmaken van uw rolluiken is essentieel voor een zo lang mogelijke levensduur van uw rolluiken. Weersinvloeden zorgen ervoor dat de rolluiken vies worden: zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. U kunt zelf aan de slag met uw rolluiken schoonmaken, maar met name het schoonmaken van de binnenkant van de rolluiken is een lastig karwei. U doet er daarom verstandig aan om voor deze klus een professional in te schakelen. Eentje die perfect in staat is om op de juiste manier uw rolluiken schoon te maken. Zoals Kerkhof Rolluik Reiniging uit Mierlo.

LAAT UW ROLLUIKEN SCHOONMAKEN EN U PROFITEERT VAN:

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken schoon laten maken door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van rolluiken schoonmaken te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Werkwijze

Bij Kerkhof Rolluik Reiniging wordt geen gebruik gemaakt van allerhande apparaten die vanuit de grond bedient worden ( denk hierbij aan een osmose-apparaat ) of andere high-tech apparatuur. Door het werken met ladders, handborstels en speciale sponzen, wordt er geen vuil overgeslagen. Hierdoor kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's