Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Schimmel op rolluiken

De meeste rolluiken worden vaak vochtig opgedraaid en dat zorgt ervoor dat er in de kap van het rolluik een klimaat ontstaat van zwarte schimmels. Die schimmels slaan op den duur over op de lamellen van uw rolluiken. Ze zijn schadelijk voor uw gezondheid en daarom is het noodzakelijk om schimmels te laten verwijderen. Hoe u dat doet? Door periodiek de rolluiken te laten reinigen.

Bij Kerkhof Rolluik Reiniging wordt geen gebruik gemaakt van allerhande apparaten die vanuit de grond bedient worden ( denk hierbij aan een osmose-apparaat ) of andere high-tech apparatuur. Door het werken met ladders, handborstels en speciale sponzen, wordt er geen schimmel overgeslagen. Hierdoor kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluik reiniging door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van rolluiken reinigen te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluiken schoon laten maken door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van rolluiken schoonmaken te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's