Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Werkwijze bij rolluik reinigen

Als u ons inschakelt voor het reinigen van uw rolluiken, dan gaan wij als volgt te werkt. De buitenzijde reinigen is relatief gemakkelijk. Met een zachte doek of spons en een sopje wordt het vuil vrij eenvoudig verwijderd. Het is daarbij verboden om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Ook bij Kerkhof Rolluik Reiniging maken we hier dan ook zeker geen gebruik van. Bovendien ontstaan door deze schoonmaakmiddelen vervelende vlekken en oneffenheden op de rolluiken die vervolgens niet meer te verwijderen zijn.

De binnenzijde van uw rolluiken reinigen
Het schoonmaken van de binnenkant van uw rolluiken is een lastige klus. De kap moet dan namelijk van het rolluik worden gehaald. Vervolgens kunnen we de lamellen stuk voor stuk reinigen. Uiteraard een vrij arbeidsintensief proces, maar het is ook zeer zeker een dankbaar karwei. Met een perfect eindresultaat! Het grote voordeel bij ons is dat u bij deze werkzaamheden weinig hinder ondervindt van onze aanwezigheid. We maken bij Kerkhof Rolluik Reiniging geen gebruik van allerhande apparaten die vanuit de grond bediend worden (zoals een osmose-apparaat) of van andere hightech apparatuur. We werken gewoon met ladders, handborstels en speciale sponzen zodat er echt geen spatje vuil wordt overgeslagen. Op die manier garanderen wij altijd een optimaal resultaat.

 

Rolluiken onderhouden
Tijdens het reinigen van de rolluiken reinigen we ook de binnenkant van de geleiders. Hierdoor blijft uw rolluik optimaal functioneren en zal er minder snel slijtage optreden aan uw rolluik. Slijtage van het optrekkoord of het mogelijk vastlopen van de motor worden zo tot een minimum beperkt. Naast het onderhouden en schoonmaken van uw rolluiken, verzorgen wij ook een technische controle. En eventuele gebreken worden door ons altijd vakkundig hersteld. Mocht uw rolluik om wat voor reden dan ook kapot zijn gegaan? Ook voor rolluikreparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons werkgebied
Kerkhof Rolluik Reiniging is vooral actief in Brabant,  Limburg.
Neem contact op voor een passende offerte.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's