Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Rolluiken schoonmaken

De meeste rolluiken worden vaak vochtig opgedraaid en dat zorgt ervoor dat er in de kap van het rolluik een klimaat ontstaat van zwarte schimmels. Die schimmels slaan op den duur over op de binnenkant van de lamellen van uw rolluik. Ze zijn schadelijk voor uw gezondheid en daarom is het noodzakelijk om schimmels te laten verwijderen. Hoe u dat doet? Door periodiek de binnenkant van de rolluiken te laten reinigen.

Het schoonmaken van de binnenkant van uw rolluiken is een lastige klus. De kap moet dan namelijk van het rolluik worden gehaald. Vervolgens kunnen we de lamellen stuk voor stuk reinigen. Uiteraard een vrij arbeidsintensief proces, maar wel een dankbaar karwei. Bij Kerkhof Rolluik Reiniging wordt geen gebruik gemaakt van allerhande apparaten die vanuit de grond bedient worden ( denk hierbij aan een osmose-apparaat ) of andere high-tech apparatuur. Door het werken met ladders, handborstels en speciale sponzen, wordt er geen schimmel overgeslagen. Hierdoor kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

Meer weten over de mogelijkheden van rolluik reiniging door Kerkhof Rolluik Reiniging? Bekijk dan hoe wij op het gebied van de binnenkant van rolluiken reinigen te werk gaan. En wilt u ons direct al inschakelen voor een schoonmaakklus? Vraag dan geheel vrijblijvend hieronder een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's