Logo Kerkhof Rolluik Reiniging

Referenties

Perfect schone rolluiken! Stukje vakwerk, ze zien er weer uit als nieuw👍 Bedankt Roy

Heel erg tevreden over Roy Kerkhof, alle rolluiken zijn vakkundig gereinigd en zien er weer als nieuw uit, zelfs de dakgoten schoon gemaakt, en de ramen gereinigd, wat een top service! Heel blij mee,bedankt!!!

Nooit verwacht dat mijn 5 rolluiken nog schoon konden worden maar ze zien er weer uit als nieuw, zowel de binnen- als buitenkant. Echt een aanrader! Zelfs de ramen werden nadien gewassen. TOP.

Op 7 maart onze rolluiken en kap van zonnescherm laten reinigen. Zien er weer super uit,zelfs kapotte onderdelen vervangen aan een rolluik!! Geweldig! Zeer betrouwbaar en vriendelijk.

Roy net de rolluik schoongemaakt. Niet te geloven wat voor viezigheid zich onder de kap nestelt, jak. Het ziet er weer puik uit, heerlijk schoon.

Na 15 jaar werd het tijd dat onze rolluiken schoongemaakt werden, vuil aan de buitenkant en schimmel aan de binnenkant. Ze zijn nu schoongemaakt en blinken als nieuw!! Roy heeft super werk geleverd! Goede kwaliteit, service en professionaliteit. SUPER!

Vandaag (8 Maart) onze rolluiken laten reinigen. Heel veel lof voor Kerkhof rolluik reiniging, de rolluiken zijn super mooi en weer als nieuw. Zeker aan te bevelen, ook de eigenaar was erg vriendelijk. Nogmaals bedankt. Groeten Fam. Klomp

Roy je hebt mijn schoorsteen weer als nieuw gemaakt. Super tevreden, bedankt!

Vandaag onze rolluiken laten reinigen. Wij zijn zeer tevreden, ze zien er weer picobello uit. Een goed betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Bedankt Roy

Afgelopen week onze rolluiken laten reinigen van de binnenkant. Zeer vriendelijke en nette medewerker. Hij heeft alles super netjes schoon gemaakt en ook nog alle ramen gewassen. Top bedrijf.

Afgelopen week mijn dakkapel laten reinigen door Roy. Zeer professioneel gedaan! Zelfs de rolluikkap is helemaal gepolijst en ziet er weer uit als nieuw! Een dikke pluim voor dit bedrijf!

Geweldig bedrijf! Afspraak is afspraak en mijn rolluiken zijn weer als nieuw! En ook fijn, daarna brandschone ramen 🙂 Bedankt Roy.

Rolluiken zien er weer top uit.

Vorig jaar al de rolluiken laten reinigen door Roy. Wat een verschil. Jij kan echt heel veel mensen blij maken.

Onze rolluiken waren zo vies en ook nog beschimmeld. Dat krijg je toch niet meer schoon? Doordat Roy heel secuur de rolluiken schoonmaakte zien ze er weer zo goed als nieuw uit! Petje af en geniet nog elke dag van schone rolluiken. Goede prijs- kwaliteitverhouding, vriendelijk & een professioneel bedrijf!

Vandaag zijn onze rolluiken vakkundig en super goed gereinigd. Ze zijn als nieuw! Gelijk nieuwe veren en ook nieuwe koorden zijn nodig. Fijn dat daar ook gelijk naar is gekeken. En mooie schone ramen. Roy bedankt, wij zijn er heel blij mee.

Schrijf hier uw recensie:

WhatsApp Whatsapp hier uw foto's